Samen één Gorinchem
Wij zijn samen één!

Onze vrijwilligers

Voor Samen één zijn vrijwilligers onmisbaar. Op deze site stellen we ze graag aan u voor.

Ik ben Sylvia Heijkoop. Al jaren zetten wij ons in voor mensen met een rugzakje ik zit al vanaf dat samen 1 de eerste ruimte kreeg bij samen 1. Inmiddels heb ik een oorkonde voor ervaringsdeskundige gehaald (wat een woord) wij noemen het hoopverlener. Ik ben verantwoordelijk voor de kleding samen met de andere vrijwilligers. Houd de talking cirkels samen met Vicky. Ik ben de persoon die nieuwe vrijwilligers aanneemt en inwerkt. Verder organiseer ik de speciale dagen zoals burendag, koningsdag, sinterklaas en sedert dit jaar ook een leuke speel/doedag voor gezinnen in de grote vakantie.

 

Ik ben Vicky Bergman...jaren geleden had ik een wens om mensen te helpen. Toen kwam ik kanjers van ervaringswerkers en vrijwilligers tegen en nu ondersteunen we mensen met diverse dingen. Als hoopverlener biedt ik een luisterend oor, geef ik schilderen op gevoel en dmv het spel Een steekje los bespreken we diverse kwetsbaarheden en eenzaamheid. Ook hebben we talking circels voor mensen met een seksueel traumatische(misbruik) verleden. En hebben we inloop tijden en bieden we een luisterend oor. Samen met de vrijwilligers doen we van allerlei leuke dagen zoals Burendag etc. En echt samen maken we verschil. Voel me dankbaar met alle lieve vrijwilligers en donateurs . Samen maken we verschil. ♥️Vicky Bergman 


Ik ben Rolf Bergman. Ik ben super trots op mijn vrouw Vicky en alle andere vrijwilligers van Samen één Gorinchem. Vooral op wat zij allemaal doen voor de medemens. Vanaf het begin ben ik al enthousiast en met de jaren is dat alleen maar gegroeid. Ik help zo nu en dan is mee en haal soms donaties op. Ook met het sinterklaasfeest en andere speciale dagen help ik graag mee, omdat ik het fijn vind om hun en de mensen te helpen waar dat nodig is. Wie goed doet, goed ontmoet! Dit is mijn motto!


Ik ben Peter Veen ik kwam een paar jaar geleden eens kijken bij samen 1 en ben blijven hangen. Nu help ik de mensen die hulp nodig hebben met het financiële stukje, omdat ze ergens op vast lopen. Ik doe dat graag voor de medemens en probeer ze zo weer wat lucht te geven. Ik kan niet alles maar wel veel, dus kom gerust als u even vast zit of een vraag hebt.


Ik ben Patricia Gottlieb en werk al heel veel jaren bij samen een . Ik doe dat met heel veel plezier en vind het fijn om mensen te helpen. Wij werken met een super leuke groep mensen waar ik mij heel prettig voel. Ik ben de rechterhand van sylvia bij de kleding . Ik hoop dit nog vele jaren te kunnen doen . 


Ik ben Hein en houd van gezelligheid. Ik kom al een aantal jaren bij samen één te Gorinchem en vindt het super wat ze voor hun medemens doen. Ze werken echt met hun hart en ondersteunen mensen waar nodig en haalbaar is. Daarom ben ik ook heel graag bij samen één te Gorinchem en help ik graag mee waar nodig. Ik ben best handig en doe graag klussen zodat ze nog beter de mensen kunnen helpen. Ik hou ook van gezelligheid en met feestdagen help ik graag mee met dingen klaarzetten zodat elke vrijwilliger hun dingen kunnen doen. Ik voel veel passie voor de medemens en de vrijwilligers bij samen één te Gorinchem. Hun doel is ook mijn doel om mensen met elkaar te verbinden en te helpen waar nodig.


Chris Schäeffer hier op de voorgrond is 3 in 1. Onder het tuinpak van de Volvo. Heb ik het T-shirt van Timmerdorp. En ik zit voor het gebouw van BSV-West. Naast mij zit vriend Jan Hendrikse. Hij zit in de 2e fase van dementie. Hoeveel fases er zijn weet ik niet? Maar goed over mijzelf. Kwam zijdelings binnen bij Samen 1. Had al aardig wat jaren de 5 decemberman gespeeld. Je laat je gezicht dan niet zien. Maar gelukkig zijn er al wat anderen activiteiten geweest waar ik kon helpen. De term ervaringsdeskundige valt regelmatig. Ja ik heb ervaring met de schuldsanering. En ja ook op een ander vlak waar ik liever niet over uit wil weiden. Het allerleukste van vrijwilliger zijn bij samen1. Vind ik de waardering en die is niet in geld uit te drukken. Ik wordt SUPER blij van de kinderen. Geniet van de gesprekken met de andere vrijwilligers. En vind het geweldig hoe we met zijn allen ( want we doen het samen) Samen1 in Gorcum neer zetten. Dat we het nog lang mogen doen. 


Ik ben Danny en help Samen één als ze mensen nodig hebben. Ik werk bij Gem. Gorinchem op de sportvelden. Wat moet ik meer vertellen, ik ben gewoon Danny!


Wij zijn Hanna Heijkoop en Willeke Schaeffer en al van kleins af aan vriendinnen. Wij hielpen al vaak mee aan buurt activiteiten en toen we bij Samen één te Gorinchem kwamen vonden we de sfeer zo gezellig en iedereen was welkom dat wij hadden we gaan hier ook als vrijwilliger aan de slag. Het samen doen en kinderen en mensen ondersteunen en een leuke Burendag en of sintfeest geven zodat de kinderen en ouders genieten vinden wij heel belangrijk. Want iedereen waar je ook vandaan komt of wie je ook bent ....je bent belangrijk en uniek en jij mag er zijn. Vooral activiteiten voor kids vinden wij leuk om mee te helpen. En wij zijn al lange tijd vriendinnen en je ziet ook tussen de mensen bij samen één mooie vriendschappen ontstaan. Dus daarom zijn wij graag vrijwilliger bij samen één en hebben elke keer weer en super leuke dag.Ik ben Haron Heijkoop en ben 16 jaar; ben sinds mijn negende al vrijwilliger bij Samen één te Gorinchem.

Vanaf het begin kwam ik er al met mijn moeder en zusje en ik vond het altijd fijn om er te zijn en toen ik negen werd mocht ik mee helpen met leuke activiteiten en ik vond het heel fijn om mensen te helpen. Ik geef ze graag een leuke dag en middag en wordt er heel blij van om er voor de mensen en kinderen te zijn. Het leukste vindt ik de feestdagen zoals Sintfeest en zomerse speeldag want dan zie je steeds een lach op een kindjes gezicht en iedereen wordt er blij van. Ook help ik Vicky op woensdag avond en als het kan bij schilderen op gevoel. Het is leuk om iets creatiefs te maken en om samen bezig te zijn met elkaar.

Ik ben Miranda. Trotse moeder van 3 kinderen en 3 kleinkinderen. Ik help Samen 1 sinds ongeveer een half jaar met veel plezier mee, om voor anderen iets te kunnen betekenen. Ik voel me inmiddels steeds meer thuis bij deze leuke groep vrijwilligers. Er is altijd wel tijd voor een praatje, een bakkie koffie en ook lol. De familie dag was ook erg leuk om mee te maken, en ben er de volgende keer ook graag weer bij. 


Hoi ik ben Shane. Ik doe vrijwilligerswerk bij Samen 1. Op speciale dagen help ik mee met de kinderactiviteiten. Doe vaak net zo hard mee met de kids, om ze een lacht op hun gezicht te geven. Ook de woensdagavond ben ik aanwezig en doe dan vanalles en help iedereen waar nodig. Ik doe dit al jaren met veel plezier, maar het allerleukste vind ik toch de activiteiten met kinderen.

Ik ben Anita Staal. Ik hobbel al enige jaren mee bij Samen één. Vooral bij het organiseren van het Sinterklaasfeest ben ik van de party. Ik onderhoud ook deze website en ze kunnen me voor alles benaderen! Mijn taken zijn vooral achter de schermen.