Samen één Gorinchem
Wij zijn samen één!

Nieuws

Op deze pagina houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Samen één!


 Lees doorbroken taboes

Het boek geschreven door Lana B is nu gratis online te lezen. via de volgende link

 

Spectaculair Zomerfeest

22 juli hebben we een spectaculair Zomerfeest (sportactiviteit) kunnen houden. De kinderen hebben genoten de sfeer was geweldig en de kinderen hopen dat er volgend jaar weer zo'n mooie dag komt bij Samen één Gorinchem. (het liefst morgen al) Dit was een gratis zomerdag voor de kinderen en ouders. Mede mogelijk gemaakt  dankzij donaties van Ayse Cosar Gemeente Gorinchem gorinchem Beweegt Corne van Rosmalen Sabine van der wal en collega's van the Mall Nick Dees en collega's Marko en Pauline van ik ben er voor jou Gorinchem Care4You Rabobank Angelique Muijsson Fortes Lyceum Nettorame Gorinchem Oost Waardlanden Dina eigenares van webshop Modebydina en Denise die hebben de kinderen vermaakt met mucical-les van Musicalklas Vuren. Natuurlijk alle vrijwilligers van Samen één Gorinchem bedankt Syvlia Heijkoop  Haron Heijkoop Danny Heijkoop Patricia Gottlieb Sharon Vuurens Selma Ergin Miranda Bliekendaal Rolf Bergman Chris Schaeffer Hanna Heijkoop Willeke Schaeffer Steffie Joyce de Groot Jade de Groot Brahim Peter Veen Larissa Struik en Vicky Bergman.

Doorbreek de cirkel van geweld!

Samen met Karin Bloemen en www.samen1gorinchem.nl, vertegenwoordigd door Vicky, Sylvia, Patricia en Teus doorbreken wij de cirkel van geweld.

Stichting Open Mind en de opening in Alkmaar van geweld hoort nergens thuis en niets doen is geen optie. #wijdoorbrekendecirkelvangeweld #nietsdoenisgeenoptie met stichting Open mind  Mirjam Bekker-Stoop
In de maand van Respect Maand van Respect Gorinchem komt deze expositie naar Gemeente Gorinchem van 11 oktober tot 18 oktober 2021.
Woensdag 13-10-2021 en vrijdag 15-10-2021 van 11:00 uur tot 13:00 uur zullen we dan met ons team van Samen één te Gorinchem er ook  zijn om met de mensen in gesprek te gaan.


https://www.stichtingopenmind.nl/wij/


Bezoek van de gemeente Gorinchem

Vandaag 31 mei, bijzonder bezoek gehad van Gemeente Gorinchem Ayşe Coşar en Puck Fillkes en bijzonder om Samen één te Gorinchem te laten zien en wat wij voor de mensen in gorinchem gratis en met liefde doen

 

Het mag weer!

Gratis kleding halen voor minima ivm afspraak maken stuur ons een app 0683931256...zie voor meer info @samen een te gorinchem en of www.samen1gorinchem.nl

https://www.facebook.com/watch/?v=240441077882982

Niemand mag in de kou staan, maar hoe is dat geregeld in Gorinchem?

Het nieuwe jaar is gestart met een erg sympathieke actie die ik graag onder de aandacht wil brengen. Grand café ’t Gelagh en ‘Samen één’ zijn via sociale media een inzamelingsactie begonnen voor goed bruikbare winterkleding en schoenen.

Lees verder


Meer dan 1000 winterjassen ingezameld voor mensen met krappe beurs: ‘Dit hadden we niet durven dromen’

De inzamelingsactie voor winterjassen bij Grand Café ’t Gelagh in Gorinchem is zaterdag boven verwachting verlopen. Er zijn meer dan duizend jassen gedoneerd en honderden paren schoenen en truien.

Lees verder

Stichting Samen Een Gorinchem ontvangt persoonlijke cheque

GORINCHEM Stichting Samen Een Gorinchem heeft de persoonlijke cheque van 500 euro in ontvangst genomen van Angelique Muijsson.

Lees verder

 

‘Kinderen weten dat ze toch lief geweest zijn’

GORINCHEM Kinderen uit minimagezinnen konden woensdagmiddag 25 november genieten van een coronaproof Sinterklaasfeest op het Gildenplein in Gorinchem. Hiermee gaf organisator Samen één Gorinchem 75 kinderen een leuk feest en cadeaus.

Lees het hele stuk

‘Nu kunnen we echt genieten’

GORINCHEM Het duurde vanwege de coronamaatregelen even voordat het zover was, maar donderdag 29 oktober werd dan eindelijk een cheque uitgereikt door serviceclub Inner Wheel aan Samen Eén Gorinchem.

Lees meer

Wilt u iets doneren?! 

Neem dan contacht met ons op om een afspraak te maken. We zijn vooral opzoek naar kleding en kleine huisraad.

Wilt u grote dingen doneren? Stuur dan een foto en uw contactgegevens via facebook of via het contactformulier naar osn. Dan kunnen wij het verspreiden bij onze mensen. Samen één legt het contact tussen u en de geïnteresseerde. We hebben geen vervoer of opslag. Het belangrijkste is dat alles gratis wordt aangeboden en heel en schoon is. Dit geldt voor alle donaties.

 

'Mensen voelen zich gehoord en gezien bij ons'GORINCHEM 

Een stem zijn voor mensen die in armoede of eenzaamheid leven: dat willen Vicky Bergman (50) en Sylvia Heijkoop (47) uit Gorinchem met de stichting 'Samen één Gorinchem'. Mensen die het nodig hebben kunnen bij de gloednieuwe locatie aan de Voermanstraat 2 kleding komen halen en belangrijker nog: een praatje maken.

 door Eline Lohman. Wilt u het hele stuk lezen klik hier!

Samen één te Gorinchem is weer open op dinsdag 

Beste allemaal

We gaan weer open a.s. dinsdag van 10 tot 12 uur.(tot de zomer alleen dinsdag) De inloop is buiten, we houden 1,5 meter afstand en we hebben desinfectie zodat u uw handen kunt desinfecteren.

Wie verkouden is, hoest of koorts heeft of klachten wat Corona betreft verzoeken we thuis te blijven. 
We hebben koffie thee en water; dat schenken wij in plastic bekers: dan mag u zelf de plastic beker in de vuilniszak gooien. Bezoekers kunnen geen gebruik maken van ons toilet en of zomaar naar binnen lopen.

Voor kleding etc.: melden dinsdag bij Sylvia Heijkoop dan mogen de mensen 1 per keer naar binnen, om de beurt.

We hopen dat u ook een eigen verantwoording heeft en zelf ook oplet wat wel kan en niet kan. 
Donatie's brengen kan voorlopig niet(alleen de afspraken die we hebben gemaakt individueel kunnen brengen) omdat we heel vol zitten en geen opslag hebben voorlopig.

Gedurende corona tijd hebben we veel gekregen en zitten vol. Omdat we nu pas opengaan hopen we in september meer ruimte te hebben. We hopen dat u dit begrijpt en dus alleen donatie's kunnen gebracht worden op afspraak anders kunnen we het niet aannemen of opslaan.

Heel erg bedankt voor uw begrip, mochten er vragen zijn mail ons samen1gorinchem@outlook.com of bel of app ons : 0683931256

Dus helaas geen trainingen en of schilderen op gevoel. 


'Mensen voelen zich gehoord en gezien bij ons'

Een stem zijn voor mensen die in armoede of eenzaamheid leven: dat willen Vicky Bergman (50) en Sylvia Heijkoop (47) uit Gorinchem met de stichting 'Samen één Gorinchem'. Mensen die het nodig hebben kunnen bij de gloednieuwe locatie aan de Voermanstraat 2 kleding komen halen en belangrijker nog: een praatje maken.

Verder lezen? Klik hier!

 

Samen één is verhuisd!

Samen één heeft een nieuw onderkomen!

Klik hier!


I make my SCARS my STARS

We mochten samen schijnen bij Project Speak now op de dag van Beat You're comfort zone  17-11-2019: als groepsleider en coach. Hele verhaal lezen? Klik hier!